Cadenzas vårtermin börjar den 14 januari 2024. Välkommen att dansa med oss – kontakta oss via vår kontaktsida så får du en påminnelse i god tid före den första träffen i januari.

Tid, plats m m …

Vanligtvis tränar vi varje söndag, förutom under loven. Nybörjare är välkomna till oss när som helst under terminen. Kontakta gärna styrelsen i förväg om du vill komma och prova på. Vanligtvis övar vi in en dans varje söndag, men avslutar ofta med att dansa sådant vi redan kan.

Det enda du behöver ha med dig till träningen är dig själv och ett par bekväma inneskor att dansa i. (Observera att uteskor är helt förbjudna och dina inneskor får varken ha hårda klackar heller sulor som kan missfärga golvet i danssalen.) Med undantag för speciella repetitioner inför uppvisningar tränar vi i vardagskläder. Verksamheten bedrivs i form av en kamratcirkel och i samarbete med Folkuniversitetet.Liberiet ligger vid Krafts torg (Lund), vid Domkyrkoplatsen.(Mer om Liberiet kan du läsa här: https://lundsdomkyrka.se/pilgrimsplats-liberiet/)

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du vill dansa med oss eller har frågor om vår förening.
Varmt välkommen!